Услугите, които предлага Милкос Инженеринг, са ориентирани към реализирането на проекти в сферата на строителството, ремонта и реновирането на жилищни, офисни и промишлени пространства. Ето различните насоки, в които можете да разчитате на нас за своите начинания:

Промишлени сгради

Промишлени сгради – компанията предлага качествена изработка на производствени халета, логистични центрове, складове и разнообразни селскостопански постройки. Предназначението на всяка една от тези сгради може да е различно и ще бъде построено според специфичните изисквания и нужди на Вашия бизнес. Висококачествените материали и професионализмът на  Микос Инженеринг гарантират надеждност и здравина, за да можете да извършвате  всякаква дейност.

Метални конструкции

Метални конструкции – изработка, доставка и монтаж на метални листове във всякакви големини за производствени или жилищни сгради. Ако искате да спестите време в изграждането на Вашата производствена база е удачно да се спрете на металните конструкции. Те се монтират лесно, те са здрави и издържат на атмосферните условия. Могат да бъдат приспособени според различните изисквания, които имате. 

Термопанели

Термопанели – термопанелите са подходящи за всеки, който се нуждае от бързо изграждане на производствени помещения, халета, навеси или гаражи. Изолацията на тези материали е тяхното основно предимство и ги прави предпочитани за запазване на температурата във вътрешните помещения. „Сандвичите“ от термопанели допълнително запазват не само градусите, но влияят на влагоустойчивостта и  оттам на функционалността на складовите площи или сглобяемите къщи.  Милкос Инженеринг е вносител на термопанели от водещи европейски производители.

Индустриални настилки

Индустриални настилки – този вид подови покрития са особено важни за всеки бизнес, който е свързан с течности, масла и подобни разливни материали. Настилките не само предпазват от големи разливи, те могат да са пречка за по-големи промишлени аварии. Могат да се експлоатират непрекъснато за продължителен период от време. Тяхната износоустойчивост Ви гарантира ползване и надеждна защита с години. 

Жилищни и офис постройки

Жилищни и офис постройки – модерни, удобни и здрави, всички проекти на жилищни или бизнес площи на Милкос Инженеринг се отличават с модерен дизайн и стилна визия. Разгледайте вече реализираните проекти и ще се убедите, че всеки е със собствена индивидуалност и е уникален. Като всеки клиент!

Бетон и бетонови смеси за строителство

Бетон и бетонови смеси за строителство – производствените възможности, които дава бетоновият възел на Милкос Инженеринг го превръщат в патрньор на компании, занимаващи се със строителство. Качеството на произведения бетон е оценено както от фирмите, които го използват, така и от самите клиенти. То е най-доброто, което можете да пожелаете. 

Ремонт и реконструкции

Ремонт и реконструкции – нуждата от обновяване на съществуващите площи е част от развитието на всеки бизнес. Ако пък реконструкцията се отнася за жилище, може би има потребост от увеличаване на пространството за живеене. Нерядко причината за ремонт  е и износената фасада, покрив или основи. За каквото и да се отнася обаче,  всички услуги, свързани с укрепването и подновяването на жилищни или работни площи се извършват с прецизна и модерна техника от висококвалифициран персонал. Гаранциите, които получавате са валидни и пълни. Това важи и за големите промишлени обекти, които имат отделна специфика и се обновяват по различна технология.

Всички услуги, които се предлагат от Милкос Инженеринг, се изпълняват с висококачествени материали от професионален екип. Ние не правим компромис с нищо, което ни прави сигурен партньор в строителството. Всички обекти са изпълнени в съответствие с нормативната база на българското законодателство и са въведени в експлоатация.

Контакти

  ЮПЗ ул.Георги Петлешев 1
       Милкос Инженеринг ООД
       гр. Аксаково, 9000
       България
  Телефон: 052 / 76 21 11 , 052 / 76 21 07
  Факс: 052 / 76 21 11
  Мобилен: 0898 / 77 47 21
   Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Newsletter