Welcome to the page of "Milkos Engineering" Ltd. If you looking for a reliable partner in the building and ремонта на Вашата бизнес сграда, офис или жилище, значи сте попаднали на правилното място. Компанията е създадена преди десет години и от тогава се налага на пазара като синоним на качество и професионализъм. Извън клишетата, всеки реализиран обект и приключен проект допринасят за нарастващото реноме, с което се ползва Милкос Инженеринг. Оценката на клиентите винаги ще бъде единственият критерий, според който можем да кажем, че се развиваме. Доверието, което ни е гласувано, задължава професионалистите от екипа да не допускат компромис. Защото ние знаем колко е важно да разчитате на надежден партньор.

 Всички реализирани проекти на Милкос Инженеринг се отличават с лукс и качество до последният детайл. Докато другите разчитат само на външния вид, можете да сте сигурни, че тук ще получите много повече. Независимо дали става дума за промишлени или жилищни сгради. Индустриалните помещения изискват не по-малко професионално отношение. Затова нашите метални конструкции са изградени според водещите световни практики. Същото се отнася за термо панелите и настилките, които можете да поръчате.

 Милкос Инженеринг се стреми да поддържа най-висок стандарт на всяка една от услугите, които предлага. Във връзка с това, от  2009 година фирмата разполага с бетонов възел в с.Аксаково. Това позволява разширяване на гамата от услуги. Клиентите ни ще могат да получат завършен цикъл в строителството на своя обект. Разгледайте нашето портфолио и прочетете референциите от клиентите. Те говорят най-добре за усилията,  които полагаме в реализацията на Вашата поръчка.

 От 2007 година дружеството е член на Българската строителна камара. То е със седалище гр.Варна.

 Ние сме на Ваше разположение, за да изградим  новото жилище или офиса, или да ремонтираме наличната производствена база. Нека сега оставим да говорят делата.

Contacts

  SIZ Georgi Petleshev 1
       Milkos Engineering Ltd.
       Aksakovo, 9000
       Bulgaria
  Telephone: +359 52 / 76 21 11 , +359 52 / 76 21 07
  Fax: +359 52 / 76 21 11
  Mobile: +359 898 77 47 21
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

We are here

Newsletter